Am fost în weekend prezent la desemnarea candidaților pentru primăriile din Boțești și Vlădești

Boțești și Vlădești

Astăzi, am fost alături de colegii mei din PSD Argeș la Boțești și la Vlădești, acolo unde au fost desemnați candidații pentru primăriile celor două localități.

Sunt convins că, la Boțești, după ce a muncit atât de bine și a dovedit că pot fi făcute investiții majore în comună, primarul Nicolae Mihai Bundă va primi încrederea cetățenilor pentru încă un mandat. În plus, le transmit oamenilor din Boțești că vor avea în Consiliul Județean Argeș și în președintele Ion Mînzînă un sprijin necondiționat. Am demonstrat asta și până acum, CJ alocând peste 1,45 milioane lei pentru diferite investiții necesare comunității.

Și pentru că tot vorbeam de continuitate, Elena Dică-Hristu, reprezintă garanția pentru cetățenii din Vlădești că vor continua proiectele care au dezvoltat comuna. Consiliul Județean și parlamentarii PSD au fost și sunt în continuare alături de comunitatea și administrația locală din Vlădești. Consiliul Județean a fost permanent partener în proiectele de modernizare și dezvoltare ale acestei frumoase comune, dovadă stând sumele alocate permanent pentru finanțarea sau co-finanțarea unor proiecte importante pentru toți cetățenii

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul