PSD Argeș şi-a desemnat candidați la Primăriile Valea Mare Pravăț și Dragoslavele

PSD Argeș

Am toată încrederea în colegii care astăzi au fost desemnați de PSD Argeș candidați la Primăriile Valea Mare Pravăț și Dragoslavele! Sunt convins că performanțele sale îi vor convinge pe cetățenii din Valea Mare Pravăț să îi ofere încrederea pentru un nou mandat de primar lui Petre Ionel Boncoi. La Dragoslavele, Laurențiu Militaru și echipa PSD pot aduce schimbarea în bine la Dragoslavele!

Au alături cele mai bune echipe pentru Consiliile Locale și susținerea echipei PSD Argeș conduse de președintele Ion Mînzînă, a echipei de la Consiliul Județean Argeș, a echipei de parlamentari care au fost alături de cei doi candidați și astăzi precum și a colegilor din structurile guvernamentale. Asta înseamnă că locuitorii din cele două localități au garanția că programele de dezvoltare vor fi realizate!

Consiliul Județean a sprijinit permanent oamenii din Valea Mare Pravăț și din Dragoslavele. La Valea Mare Pravăț am alocat fonduri pentru podul de la Gura Pravăț (DC 19) peste Argeșel, pentru canalizare la Malul lui Neci, Barace și Bălan-Trandafir, dar și pentru modernizări de drumuri. La Dragoslavele elevii din comună vor beneficia și de un microbuz de transport școlar printr-un program derulat de CJ. Suntem mereu alături de comunitățile locale!

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul