Astăzi celebrăm Ziua Internaţională de conştientizare a autismului!

Ziua Internaţională

Simbolistica acestei zile este una foarte importantă. Știm că, prin tratament, aproape jumătate din copiii afectați pot avea o viață independentă și de aceea, este foarte important ca societatea să-i înțeleagă și să le dea șansa de a duce o viață cât mai apropiată de cea normală.

Suntem conștienți de sprijinul pe care trebuie să îl oferim și de aceea Consiliul Județean Argeș este un partener fidel al Asociației Părinților Copiilor cu Autism din județul Argeș, pe care o felicităm cu această ocazie pentru toată activitatea desfășurată în acest domeniu. Ieri seară, împreună cu Marius Nicolaescu, am reprezentat conducerea Consiliului Județean la concertul caritabil organizat de această Asociație. Am licitat pentru un tablou semnat de Alex Jigman, un artist piteștean care, de-a lungul timpului, și-a oferit operele pentru astfel de evenimente, inclusiv în folosul Spitalului de Pediatrie Pitești.

Îi felicit pe artiștii de la Doina Argeșului și de la Școala Populară de Arte și Meserii pentru prestația avută, tot așa cum felicit și Primăria Pitești pentru că a susținut, alături de noi, acest eveniment!

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul