Spitalul de Pediatrie Pitești este cel mai modern din Sudul României

Spitalul de Pediatrie

Fără îndoială, începând de astăzi, grație implicării conducerii Consiliului Județean Argeș, coordonată de președintele Ion Mînzînă, și a managementului unității medicale, Spitalul de Pediatrie Pitești este cel mai modern din Sudul României.

Și, la nivel de aparatură medicală, cred că nu greșesc dacă spun că suntem în top la nivel național, cel puțin pe zona de Ambulatoriu. Mai ales că avem un bazin interior de kinetoterapie unicat în această parte a țării.

În plus, de acum, la Compartimentul de Primiri Urgențe, există și un spațiu dotat cu manechine de simulare pentru pregătirea cadrelor medicale pentru cele mai moderne și mai complexe tehnici de intervenție. Aceste aspecte au fost remarcate și de secretarul de stat Raed Arfat, ministrul Simona Bucura Oprescu și directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat.

Este adevărat, sunt importante și drumurile, și podurile, însă de departe, cea mai importantă este sănătatea. Mai ales sănătatea copiilor noștri. Aceasta a fost și viziunea președintelui Ion Mînzînă, care a reușit în aproape patru ani de mandat să aducă investiții fără precedent în zona medicală din Argeș.

După aceste proiecte de la Pediatrie, în valoare de peste 20 de milioane de lei din fonduri europene și bugetul CJ Argeș, urmează să fie finalizate ample investiții și la Spitalul Județean de Urgență Pitești!

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul