Două modele de succes în ceea ce înseamnă inițiativa privată și finanțările puse la dispoziție de ministerul Agriculturii

modele de succes

Am făcut constant eforturi, împreună cu președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, pentru a susține producătorii din zona montană a Argeșului. Astăzi, am fost la Stoenești la două modele de succes în ceea ce înseamnă inițiativa privată și finanțările puse la dispoziție de ministerul Agriculturii.

Acesta este și motivul pentru care ni s-au alăturat și Petre Daea, fostul ministru al agriculturii, cei doi subprefecți de Argeș, precum și primarii din localitățile din zona montană din jurul Câmpulungului!

Am fost la Centrul de Colectare lapte al domnului Marius Oancea. Un om care dimineața și seara este fermier, din dragoste pentru animale și pământul lăsat de părinți, iar în restul zilei este medic stomatolog. El livrează laptele colectat către un producător de produse lactate și brânzeturi tot din Argeș.

Tot astăzi am fost și la deschiderea Punctului Gastronomic Local „Casa Tanti Maria”. 21 de produse acreditate, și alte zeci, toate preparate aici, din materie primă locală. Două modele de bune practici care trebuie extins în zona montană pentru valorificarea produselor locale!

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul