Lereștiul are tot ce îi trebuie pentru a deveni un centru turistic puternic pentru zona Câmpulung

Sala de sport cu o capacitate de 180 de locuri, în valoare de 8,8 milioane de lei, pe care am inaugurat-o aseară, dar și zecile de investiții în infrastructura de gaze, drumuri, apă, canalizare și educație aflate în derulare sau deja finalizate, investiții la care și Consiliul Județean Argeș condus de președintele Ion Mînzînă este partener, au făcut din Lerești una din cele mai dezvoltate localități din sudul țării. Și sunt convins că, după ce primarul Marian Toader a obținut statutul de stațiune turistică de interes local, Lereștiul va deveni un centru turistic puternic pentru zona Câmpulung.

În spatele investițiilor stă această echipă – primarul Marin Toader, președintele Ion Mînzînă, consilierii locali și județeni, parlamentarii și colegii din Guvern! Cei are au de câștigat sunt întotdeauna cetățenii. Și da, lereștenii merită să beneficieze de cele mai bune condiții și pentru sportul de masă, și pentru cel de performanță. 280 de elevi vor face orele de sport aici.

La Lerești sunt deja echipe de fotbal, volei, handbal și karate și deja au început să apară și performanțele la nivel înalt.

La inaugurarea acestui proiect finanțat cu fonduri guvernamentale am fost împreună cu cea mai puternică echipă din Argeș, echipa PSD Argeș: ministrul Simona Bucura Oprescu, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Remus Mihalcea, Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, secretarul de stat Ștefan Vlad Niculae, subprefecții Marius Pîrvu și Bogdan Minciunescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, primarul Petre Boncoi și viceprimarul Marius Manea de la Valea Mare Pravăț, consilieri locali și județeni.

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul