O mostră despre ce înseamnă să mergi la pas prin Argeș în mersul piticului!

Argeș

Nici nu a început campania electorală și tot ce fac pseudo-contracandidații noștri este să împroaște cu noroi în realizările din mandatul actualei echipe de conducere a Consiliului Județean Argeș, coordonată de președintele Ion Mînzînă cel care, fără îndoială, va obține din partea cetățenilor votul pentru încă un mandat.

Spuneam că nu i-am văzut pe pe acești turiști de ocazie prin Argeș propunând vreun program de guvernare locală sau măcar o singură soluție viabilă la vreo problemă. De exemplu, candidatul de sacrificiu al PNL susținea că CJ Argeș ar fi asfaltat numai 15 kilometri de drum județean pe an!

Atâta indolență și autosuficiență rar mi-a fost dat să văd, mai ales că sunt totuși consilieri județeni PNL care au aprobat o mulțime de proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere inițiate de președintele Ion Mînzînă, pe toate axele de finanțare posibile și în toate comunele, indiferent de culoarea politică a primarilor!

Avem 1200 de kilometri în administrare, cu o treime peste media națională, rețea care acoperă toate formele de relief. Sigur, mai sunt multe de făcut și în următorul mandat, dar eforturile au fost și rămân la cel mai înalt nivel și, în acești patru ani, am construit mai mult decât s-a făcut în ultimii 30 de ani!

Din 2020 până în 2023, CJ Argeș a asfaltat 180 de kilometri de drum, inclusiv prin programe guvernamentale și fonduri proprii și deja au început lucrările pentru alte drumuri județene! Numai prin două proiecte pe fonduri europene – DJ 504 și DJ 503, am modernizat aproape 70 de kilometri! A fost o muncă uriașă, dar acest politruc nu are cum să cunoască ce înseamnă să atragi fonduri europene!

Domnule (încă) prefect, nu este ca atunci când te-a scos Cîțu din foame și aloca bani după propriul plac exclusiv primarilor PNL! Nu e nici ca atunci când blochezi investiții prin contestații pe care le pierzi lamentabil în instanță de ești nevoit să te ascunzi prin munți sau să te dai lovit ca să nu te facă praf primarii din județ!

Știu! Atât puteți!

Mai jos, câteva fotografii pe care le-am găsit la o căutare rapidă și care arată o părticică din ce a făcut PSD și Consiliul Județean, cu Ion Mînzînă Președinte!

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul