Zi de mare sărbătoare pentru locuitorii comunei Săpata!

mare sărbătoare

În fiecare an, de Sf. Maria, este sărbătorită Ziua Comunei Săpata. Astăzi, cetățenii s-au adunat în număr mare să participe la sărbătoarea dedicată localității lor. Primarul Laurențiu Micu le-a pregătit o mulțime de surprize. Printre ele premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie și un spectacol artistic cu muzică și dansuri populare.

Din partea Consiliului Județean Argeș, au participat președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Dumitru BUGHIU care le-au transmis cetățenilor gândurile bune cu ocazia acestei sărbători.

“Bine v-am regăsit și în acest an! Venim de fiecare dată cu mare plăcere în localitatea dumneavoastră! Aveți aici, în primul rând, o comunitate exemplară, o comunitate implicată care strânge rândurile la fiecare sărbătoare importantă în tot ceea ce înseamnă tradiții și obiceiuri ale zonei. Eu vin cu multă plăcere pentru a vă spune încă o dată ce gospodar excepțional este domnul primar.

Domnule primar, tot respectul nostru pentru tot ceea ce faceți la nivelul localității!

Apreciez ambiția dumneavoastră de a transforma această localitate într-una cu proiecție europeană. Nu este puțin lucru și pentru asta vă înmânez din partea Consiliului Județean Argeș o Diplomă de Excelență în semn de apreciere pentru activitatea desfășurată în administrația locală. Să avem parte de sănătate și să ne creștem copiii în liniște! La mulți ani, Săpata!” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Judeţean Argeş.

“Domnule președinte, în numele cetățenilor comunei Săpata, vă mulțumim pentru interesul acordat localității noastre și așteptăm cu nerăbdare ca proiectele noastre comune să devină realitate, și aici mă refer și la reabilitarea drumului județean. Vă așteptăm sănătoși și la anul!” – Laurențiu Micu, primarul comunei Săpata.

„În fiecare an, de Sfânta Maria, sunt, împreună cu președintele Ion Mînzînă și colegii din Consiliul Judetean Arges și PSD Arges, alături de cetățenii Comunei Săpata, cu ocazia Zilei localității. Mă bucură mult faptul că cetățenii au venit, și în acest an, în număr mare la manifestările organizate de administrația locală, dar și pentru a fi alături de domnul primar Laurențiu Micu.

Să ne revedem sănătoși și la anul! La mulți ani!” – Adrian Dumitru BUGHIU, vicepreședinte Consiliul Judeţean Argeş.

Alături de conducerea Consiliului Județean Argeș au fost prezenți deputatul Nicolae Gergescu, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu și Cătălin Mîndroc și primarii localităților Lunca Corbului Stolnici și Hârsești, Gheorghe Drăgan, Sevastian Pupăză Roșu și Ionel Moloiu.

La mulți ani, Săpata!

Distribuie articolul