Drumeţie în Munții Făgăraș împreună cu prietenii de la Salvamont Argeș

Munții Făgăraș

Când nu salvează vieți în munți, îi găsim tot… pe munți! Am profitat de o ieșire a prietenilor noștri de la Salvamont Argeș, și am acceptat provocarea de a testa un traseu mai dificil, dar extrem de spectaculos din Munții Făgăraș!

Și, cum e la modă acum, fără îndoială peisajul îi oferă prilej nu doar de contemplație, ci și de a obține cele mai faine fotografii și cadre!

Așa că, împreună cu Dragos Onea și nepotul său Radu Vasile Bostan, cu Viorel Voiculescu, Robert Marian și alți câțiva prieteni am plecat din Transfăgărășan și am parcurs Arpașul Mic, Spintecătura Budei, Vf Buda, Colții Râiosului, Vf Râiosul, Vf Mușeteica, Vf Robița, Vf Mesteacăn, Vf Piscul Negru și am coborât în Transfăgărășan

Din creasta pe care am parcurs-o se vede tot #Făgărașul, cu toate cele 8 vârfuri de peste 2500 m: Lespezi, Cornul Călțunului, Negoiu, Vânătoarea lui Buteanu, Viștea Mare, Moldoveanu, Hârtopul Darei și Vârful Dara!

Mai putem vedea la fel de spectaculoasele zone: Vârful Podeaua, Lacul și refugiul Călțun, Vârgul Lăițel, vf Lăița, Vf Paltinu, Iezerul Caprei, Vârful Capra, Lacul Capra și spectaculosul Transfăgărășan!

Mai vedem și creasta Vârtopel- Arpășel (unul din cele mai vechi trase de cățărare din Carpați), refugiul Fereastra Zmeilor, Lacul Buda, Vf Mircii, Vf Podragu, Vf Arpașul Mare, Lacul Podul Giurgiu și Golurile Alpine Ciocanului, Oticu și Malița.

  • Vizitați munții Argeșului!
  • Cei mai frumoși din România!

Puteţi urmări VIDEO AICI.

Distribuie articolul