Modificarea unui stat de funcții, așa cum am aprobat ieri, nu înseamnă noi posturi și nici cheltuieli în plus cu salariile!

stat de funcții

Știți povestea cu nebunul care aruncă o piatră în apă și zece sănătoşi chinuie să o scoată? Ei bine, în cazul de față nu vorbim despre un act al unui nebun, ci de o formă abjectă și nevertebrată de manipulare care face parte din eforturile disperate de salvare politică a unor indivizi care au reușit să eșueze definitiv barca PNL (și) în Argeș.

Sigur, indivizi care au trecut de la postura de șomeri la cea mahări, ei înșiși primind posturi la stat, în agenții, în Consilii de Administrație, de directorași – gras plătite din banul public. Atenție! Repet: le-au primit, nu le-au meritat, pentru că nici nu au fost aleși de electorat, nici nu îi duce căpuțul să conducă vreo instituție sau companie!

Am explicat din nou și la Politikia.ro, faptul că modificarea unui stat de funcții, așa cum am aprobat ieri, nu înseamnă noi posturi (angajările fiind blocate) și nici cheltuieli în plus cu salariile!

Înseamnă că am avut grjiă să putem muta angajați din aparatul de specialitate acolo unde este nevoie de ei pentru derularea fonduri europene. Am făcut economii încă de când am ajuns la conducerea CJ Argeș, rămânem sub zodia economiei.

Este o decizie absolut legală și chiar necesară având în vedere viitoarele măsuri de austeritate aflate în prezent în dezbatere:

  • 32 de proiecte în derulare care înseamnă 550 de milioane de lei – cele mai mari fonduri aduse în istoria Argeșului într-un mandat
  • alte proiecte care abia acum au fost accesate sau vor fi accesate.
  • 9 spitale în administrare – media pe țară este de 3 spitale în administrarea unui consiliu județean
  • 1200 de km de drum județean în administrare – media pe țară este de 800 de km în administrarea unui consiliu județean

Cu cine putem gestiona aceste proiecte și aceste investiții? Cu alde Sofianu sau „experții” de la USR? 

Evident că nu, ci cu acești oameni care sunt angajați ai Consiliului Județean, o instituție pe care, conform votului dat de argeșeni, în prezent noi o conducem, și pentru care ne asumăm deciziile pe care le luăm!

Puteţi urmări VIDEO AICI.

Distribuie articolul