Consiliul Județean condus de președintele Ion Mînzînă a reușit să atragă cele mai multe fonduri europene și guvernamentale din istorie

Consiliul Județean

Dragi argeșeni,
În urmă cu patru ani, ne-ați oferit încrederea dumneavoastră! Iar obiectivul nostru a fost să vă respectăm această încredere! În acești patru ani, echipa de la Consiliul Județean condusă de președintele Ion Mînzînă a reușit să atragă cele mai multe fonduri europene și guvernamentale din istorie.

Am reușit să modernizăm cei mai mulți kilometri de drum județean, la standarde europene. Cele nouă spitale din județ au beneficiat de cele mai mari investiții de până acum. Nu suntem perfecți, dar întotdeauna am fost mânați de cele mai bune intenții. Toată munca depusă sub coordonarea președintelui Ion Mînzînă a fost din dorința de a duce Argeșul pe primul loc.

Suntem pe primul loc în regiune, vrem să fim în fruntea țării! Suntem oamenii faptelor, nu ai vorbelor.
Suntem cei care construim în Argeș, împreună cu dumneavoastră – cei care mergeți în fiecare zi la muncă, cei care investiți în județul nostru! Împreună cu primarii PSD am dezvoltat localitățile, pentru că un lucru este sigur: noi nu suntem turiști prin Argeș! Noi suntem aici, la noi acasă! Aici trăim, aici muncim, și aici ne sunt familiile, prietenii, aici ne sunt colaboratorii, aici ne sunt toți cei pe care îi iubim și îi respectăm! Aici sunt argeșenii!

Vreau să le mulțumesc colegilor din PSD Arges pentru că am fost cu adevărat o echipă! Și tocmai de aceea am reușit să avem aceste performanțe! Am întâlnit în cei patru ani de mandat, dar și în această campanie electorală, oameni extraordinari, oameni care m-au impresionat cu poveștile lor! Nici măcar o singură persoană nu a vorbit despre beneficii proprii. Oameni își doresc ceea ce este bun, modern, eficient, corect și normal în localitățile lor!

Tocmai de aceea, sunt convins că dumneavoastră ne veți fi în continuare parteneri de nădejde și veți alege echipa lui Ion Mînzînă, echipa PSD Arges la Consiliul Judetean Arges, candidații la primărie și la consiliile locale!

Împreună construim Viitorul în Argeș!

Material realizat de către Total Concept Media SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Imagini VIDEO AICI.

Distribuie articolul