Am reușit să asigurăm culturii printre cele mai mari bugete alocate de consiliile județene la nivel național.

consiliile județene

Noi, cei de la Consiliul Județean Argeș, am reușit, sub conducerea președintelui Ion Mînzînă, să asigurăm culturii printre cele mai mari bugete alocate de consiliile județene la nivel național. Anul trecut, dintr-un buget de 120 de milioane de euro, pentru activitatea culturală și pentru instituțiile de cultură pe care le avem în subordine am alocat 12,3%. Și fără îndoială perla coroanei rămâne Teatrul Alexandru Davila Pitesti.

Pe lângă activitatea culturală am punctat și cu investiții importante în infrastructură. Știți bine că deja se lucrează la Teatrul „Așchiuță” și avem fonduri alocate și pentru reabilitarea din temelii a clădirii Teatrului „Alexandru Davila”.

Cred că ediția de anul acesta a crescut în calitate și din punctul nostru de vedere acesta este obiectivul. Ne dorim să lucrăm în aceeași formulă pentru că sunt convins că și iubitorii de teatru din Pitești și din Argeș pot confirma că este un aer proaspăt în teatrul piteștean.

Timp de o săptămână, Piteștiul a fost în centrul lumii teatrale, grație celei de-a XXVII – a ediții a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio, care a adus pe scenă artiști din țară și din străinătate.

Material realizat de către PUBLIROM CONCEPT MEDIA SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Imagini VIDEO AICI.

Distribuie articolul