Sub patronajul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, am marcat Ziua Forțelor Terestre

Ziua Forțelor Terestre

Astăzi, sub patronajul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, ocrotitorul militarilor, am marcat Ziua Forțelor Terestre. Felicitări frumoșilor elevi de la Școala 19 – Școala Gimnazială ”Matei Basarab”, pentru că au înfruntat vremea capricioasă și au asistat la ceremonie!

Să nu uităm să le aducem prinosul nostru de recunoștință celor care și-au dat viața pentru ca România să fie un stat independent și unitar. Astăzi, mai mult ca oricând în ultima perioadă, realizăm cât de important este ca țara noastră să aibă o armată profesionistă și bine dotată. În aceste perioade tulburi, când avem conflicte militare acutizate la graniță, vedem cât de importante sunt alianțele și putem aprecia drumul pe care țara noastră l-a ales, de a fi membru în structurile NATO și UE, pentru siguranța și stabilitatea noastră.

Am reprezentat Consiliul Județean Argeș, alături de Roxana Stoenescu și de managerul Muzeului Județean Argeș Cornel Popescu. Alături de primarul Cristian Gentea, de inspectorul general școlar Dumitru Tudosoiu și de alți colegi, am depus o coroană de flori și din partea PSD Arges

Galerie FOTO AICI.

Distribuie articolul