A doua premieră din acest an la Teatrul Alexandru Davila Piteşti s-a jucat, de asemenea, cu sala arhiplină

Teatrul Alexandru Davila

Aceștia au fost actorii și aceștia au fost spectatorii! A doua premieră din acest an la Teatrul Alexandru Davila Piteşti s-a jucat, de asemenea, cu sala arhiplină. Și, după reacție, cred că piteștenii s-au bucurat de acest spectacol de Oscar care a fost jucat pe scena teatrului nostru.

În prim plan, „Absolventul” este o poveste de dragoste. În plan secund redă nevoia de exprimare a libertății și este o răzvrătire a personajului principal împotriva unui anumit tip de mentalitate. Pe scurt, un adolescent este sedus de o femeie care i-ar putea fi mamă.

Felicitări managerului teatrului, Dan Tudor, pentru că, iată, reușim să ne unim eforturile pentru ca teatrul „Davila” să devină cu adevărat o opțiune culturală și de divertisment pentru piteștenii de toate vârstele. Interesant de știut că povestea stă la baza filmului care a primit șapte nominalizări la cea de a 40-a ediție a Premiilor Oscar, în rolurile principale Dustin Hoffman și Anne Bancroft. Este apreciat drept al 17-lea cel mai mare film american din toate timpurile.

Imagini VIDEO AICI.

Distribuie articolul