Argeș Tourist Pass – un succes răsunător

Argeș Tourist Pass

520.000 de persoane au intrat în posesia informației despre Argeș Tourist Pass doar pe platforma care îl administrează. Dintre aceștia, aproape 14.000 de turiști au ales Argeș pentru destinația lor, iar 2000 de tichete au fost achiziționate online.

Când vom avea toate muzeele deschise, sunt convins că vom reuși să atragem mult mai mulți turiști, mai ales că aceste tichete, așa cum știți, permit vizitarea mai multor obiective turistice din județ care sunt administrate de Consiliul Judetean Arges.

Așa cum a precizat și Valeriu Ștefan, președinte Regiunea Sud Est ANAT, rolul acestui produs este să stimuleze interesul turistului pentru a vizita obiectivele din Argeș.

Anul acesta vom finaliza investițiile de reabilitare și modernizare pentru Muzeul Judeţean Argeş, pentru Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna” și mai ales pentru Cetatea Poenari. Sunt sigur că vom avea un număr exponențial mai mare de vizitatori în Argeș și cred că acest lucru se va vedea și la achiziționarea acestor tichete unice prin care încercăm să facilităm accesul turiștilor la muzeele din subordinea CJ Argeș.

Castrul Roman Jidova va intra și el într-un amplu proces de reabilitare și punere în valoare! La Cetatea Poenari vom încerca să realizăm un proiect pentru o cale de acces mecanizată!

Declaraţie VIDEO AICI.

Distribuie articolul